Dag 11 - Mina syskon

Mina syskon

 

Jag har tre bröder, fyra systrar och två bonus bröder! Den ända hel systern jag har är min stora syster sandra! men halvsyskon är som hel tycker jag :D

Sandra 1989
Det är min hel syster som bor i Andersberg i en tvåa två hus ovanför mig! Hon är en väldigt rolig tjej och har samma humor som mig! Hennes intressen är bilar, hästar och såklart sin idol MIG ;)

 

Sofie 1993

Min lillasyster som bor hemma hos mamma i sätra! Hon är en väldigt blyg av sig bland nya människor, hon har exakt lika morgonhumör som mig, stackars dom som är med oss och väcker oss samtidigt i samma hus! Hon är en riktig sötnos :D Hennes intressen är hästar och dator tror jag ;) hahah tycker hon bara sitter vid sin dator ;) men då har vi ju nå annat som är lika :)

Kim 1995

Min lillebror som bor hemma hos sin mamma i kalix! Han är en sprallig kille som tycker de är sååå roligt att han blivit längre än mig. Hans intressen är boxning, umgås med vänner och sitta vid sin dator :)

Emelie 1996
Min lillasyster som bor i katrineholm! Hon är en väldigt sprallig tjej, tror hon har tagit efter sin storasyster ;) Hon pratar mycket i sömnen, go fia ;) Hennes intressen är hästar och vara med kompisar :)


Amanda 1998

Min lillasyster som bor både hos mamma i sätra och sin pappa i brynäs! Hon är en hel galen tjej som är min "lilla" sötnos, som inte är så liten längre :( hon växer alldeles för fort! Hennes intressen är hästar, cross och umgås med vänner, hon är även sportig av sig och har gjort mycket :D

Anton 1998

Min lillebror som är den finaste ängeln! R.I.P

 

Rasmus 2000

Min lillebror som bor både hemma hos mamma i sätra och sin pappa i brynäs! Han är ganska blyg av sig med nya människor, iaf dom första tio minutrerna ;) Tycker om att jävlas med stora syster, men jag tycker ju om att jävlas med han jag med ;D Hans intressen är cross och olika sporter :)

Sen har jag ju mina bonus bröder! Per och joel som jag har bott med den störra delen av mitt liv! Dom är två helt underbara människor, per bor i luleå tror jag, haha har inte så stor koll :) joel bor i kalix med sin flickvän och dotter. Dom har ju blivit så stora så man har ju ingen koll på dom :)

Älskar mina syskon över allt annat <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0