Tisdag och jobbdag

hello :)

Nu är de bara en dag sen jag skrev ;) nu händer de grejer! idag var de dags att jobba igen :) Karln har gått ut i garaget som vanligt, så jag sitter här helt själv och fryser lite :( ska bli underbart med en varm dusch och sen mysa sig under täcke :) Tidig morgon imorn!

Måste bara säga att jag trivs hur bra som helst här i sthlm! verkligen lycklig att allt hände! Men jag saknar ju såklart alla mina vänner och min underbara familj hemma i Gävle :( <3 men jag kommer ju hem lite då och då, de är ju bra, de är ju inte så långt till gävle härifrån som tur är :)

Nää jag ska vell gå ut och kolla vad dom pysslar med :) sen är jag sugen på nånting! :) får se vad de blir av de för de var jag igår med men då fick jag inget ;P

Ha en trevlig tisdag kväll allihopa :)

hejdå

Måndag och ledig dag :)

Hej hopp

Nu var de ett tag sen, men jag hinner aldrig längre, som är lite tråkigt eftersom jag har lite läsare :) sorry, jag ska skärpa mig! men jag jobbar, sover och äter känns de som! Men jag trivs som fina fisken på jobbet, känns som att jag har jobbat där längre än vad jag har! Älskar mitt jobb!

Sen förra lördagen jag skrev har jag hunnit med, jobb, gävle, stockholms open och åter jobb! :) Idag är jag ledig och de är så underbart skönt, för jag jobbade fre, lör och sön! så man känner ju sig lite sliten!

Nää undra om man ska gå och göra lite nytta, ska ut med hunden, tvätta och så lär jag vell städa för de är ingen annan som gör de och jag hatar att ha stökigt!!!

Jag älskar dig Patrik med hela mitt hjärta <3

Puss o kram

skit väder :(

hej o hopp

Idag är de verkligen ett skit väder, jag steg upp vid fem idag för att åka och jobba! Körde helt själv till stan idag :) Stolt över mig själv må jag säga! har varit en väldigt bra dag på jobbet, så jag kom hem med ett leende på läpparna! Intressant va ;)

på måndag blir de gävle! måste uträtta en massa ärende där och träffa vänner, sen blir de hem till sthlm igen :D Jag verkligen stormtrivs i denna underbara stad och med mitt underbara jobb!

Ha en underbar lördag allihopa! För de ska iaf jag ha <3

Hejdå

Freeeeeedags mys

hejsan :)

nu har de hänt endel sen jag skrev sist :) Jag slutade med antibiotikan igår :) såååå himla skönt! Sen har jag börja jobba som personlig assistent, jag stormtrivs må jag säga, men idag är jag ledig till att jobba både lör och sön :) ska blir roligt!

Jag har snart ALLT jag vill ha i mitt liv! jag ser allt positivt och ser framtiden med en glimt i ögat :D

nää nu ska jag ut med hunden så hon får ut och röra på sig :) sen kommer vell alla hem här!

Ha en underbar fredag och en massa fredags mys :)

Hejdå

Tisdag

Hej hopp

Idag är jag seg och den här hostan tar livet av mig :( var till sjukhuset igår och tur i oturen fick jag antibiotika och hostmedecin! Så nu hoppas jag på att bli frisk! orkar inte vara sjuk längre!

Jag har vart i sthlm sen i fredags, söker jobb för fulla muggar! Får inte träna heller när jag går på antibiotikan :( jag blir galen! imorn blir de hem tidigt! har lite ärenden att göra!

nää jag lä vell stoppa nå i magen nu! släppa ut hunden och sen vänta på att någon kommer hem så jag har någon att prata med!

hej då


RSS 2.0